Untouchables Paderborner Baseball Club e.V. (Duitsland)
  “Zelfs als ik verlies wil ik heel dicht bij de winnaar staan”

  De Untouchables speelden hun eerste Europacup in 1999, negen jaar na oprichting van de club, gevolgd door nog eens negen deelnames tot het jaar 2013 (Europapokal Teilnahmen). De afgelopen tien jaar is de focus van de club verschoven naar de ontwikkeling van spelers. Als gevolg hiervan zijn alle Duitse spelers op de huidige spelerslijst afkomstig uit het eigen jeugdprogramma. Dit bestaat uit een boarding house, dat gerund wordt door de top-negen sportacademies van Paderborn, van voetbal, basketbal, American football, squash, track-and-field, tot honkbal.

  Untouchables Baseball Club is uitgegroeid tot een club met meer dan 400 leden. Het doel is de 500-ledengrens binnenkort te slechten door het opzetten van een ontwikkelingsprogramma voor de leeftijdscategorie 4-9 jaar.

  Dit jaar is het voor alle Untouchables-spelers, op twee na, de eerste keer dat ze aan de Baseball European Champions Cup deelnemen. Het is dus moeilijk te zeggen wat de uitkomst zal zijn. Laten we het houden op het credo: “Zelfs als ik verlies wil ik heel dicht bij de winnaar staan”.

  Ga voor meer naar onze website.

  Roster (via WBSC)

  Partners

  Sponsers

  BECC Organisations

  HCAWPiratesKNBSBWBSC

  Nieuws

  Nieuwsbrief
  Nieuws
  Downloads

  Partners

  WBSC europe
  KNBSB
  Topsport Amsterdam
  Privacy Policy
  Copyright ©ECC 2023 BLUECREATION
  chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram