• Kaarten bestellen

    Bestel je tickets online. Da's voordeliger.

    Wist je dat tickets in de voorverkoop voordeliger zijn dan aan de poort? Bestel daarom je tickets via de bestelknop op deze pagina en bespaar. 
    Bestel tickets
Type kaart
Online vooraf*

Passe-partout

€ 65,00

Passe-partout kinderen/ouderen/studenten a,b

€ 45,00

Dagkaart 6, 7, 8 of 9 juni

€ 15,00

Dagkaart 6, 7, 8 of 9 juni, kinderen/ouderen/studenten a,b

€ 10,00

Dagkaart 10 juni

€ 20,00

Dagkaart 10 juni kinderen/ouderen/studenten a, b

€ 12,50
Type kaart
Aan de poort*

Passe-partout

€ 75,00

Passe-partout kinderen/ouderen/studenten a,b

€ 52,50

Dagkaart 6, 7, 8 of 9 juni

€ 18,50

Dagkaart 6, 7, 8 of 9 juni, kinderen/ouderen/studenten a,b

€ 12,50

Dagkaart 10 juni

€ 25,00

Dagkaart 10 juni kinderen/ouderen/studenten a, b

€ 15,00

a

kinderen t/m 12 jaar, ouderen vanaf 67 jaar; leeftijdscontrole bij de ingang mogelijk

b

studenten dienen hun studentenkaart te tonen bij de ingang

*

exclusief de service fee van ticketpartner Eventbrite (€ 1,20 tot € 3,62)

Ticketvoorwaarden

Leden van HCAW en Amsterdam Pirates en houders van een KNBSB vrijwilligerskaart 2023 dienen een toegangskaart aan te schaffen om de wedstrijden bij te wonen.

Toegangskaarten zijn geldig op beide wedstrijdlocaties

Passe-partouts zijn niet overdraagbaar.

Dagkaarten zijn geldig voor alle wedstrijden op de aangegeven dag. Toegangskaarten voor één (1) wedstrijd zijn niet verkrijgbaar. Komt u die dag naar één wedstrijd, Je hebt dan ook een dagkaart nodig.

Check uit wanneer je het stadion verlaat en later terug wilt komen. Doe dit vooral ook wanneer je op één en dezelfde dag wedstrijden wilt bezoeken in zowel Amsterdam als Bussum, Check uit bij de eerste locatie voordat je naar de andere gaat.

Alleen op wedstrijddagen kunnen kaarten aan de poort gekocht worden. Let op: alleen digitale betaling mogelijk.


Restitutiebeleid

Dagkaarten
Als om welke reden dan ook een of meer wedstrijden niet op de oorspronkelijk geplande dag gespeeld kan/kunnen worden, heeft de organisator het recht deze wedstrijd(en) naar een andere dag te verplaatsen. In dat geval is uw dagkaart op de dag van de verplaatste wedstrijd alleen geldig voor het bijwonen van de verplaatste wedstrijd, maar niet van de andere wedstrijden op die dag.

Als om welke reden dan ook het gehele wedstrijdprogramma van de dag waarvoor u een dagkaart heeft wordt afgelast en de wedstrijden van de die dag niet naar een andere dag worden verplaatst, heeft u recht op restitutie van het aankoopbedrag van uw dagkaart, exclusief de servicetoeslag die u bij online aankoop heeft betaald.

Passe-partouts
Er vindt geen restitutie plaats van aangekochte passe-partouts, ook niet als een of meer wedstrijden om welke reden dan ook definitief van programma geschrapt moeten worden.

Overdracht van kaarten/passe-partouts
U heeft ook geen recht op restitutie als u om redenen van persoonlijke aard geen gebruik kunt maken van uw dagkaart(en) of passe-partout. In dat geval kunt u uw dagkaart(en) of passe-partout aan een andere gebruiker overdragen, mits u de organisatoren hiervan vooraf schriftelijk op de hoogte stelt. Doe dit via het contactformulier op deze website en vermeld daarbij uw naam en de naam van de gebruiker aan wie u uw kaart(en)/passe-partout wilt overdragen.

Disclaimer
In alle andere dan de hiervoor beschreven situaties beslissen de organisatoren over het al dan niet toekennen van restitutie van aangekochte dagkaarten of passe-partouts. In geen enkel geval vindt restitutie plaats van de servicetoeslag die bij online aankoop van toegangsbewijzen is betaald.

Partners

Sponsers

BECC Organisations

HCAWPiratesKNBSBWBSC

Nieuws

Nieuwsbrief
Nieuws
Downloads

Partners

WBSC europe
KNBSB
Topsport Amsterdam
Privacy Policy
Copyright ©ECC 2023 BLUECREATION
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram