HCAW (Nederland)
  “Nagenoeg onafgebroken op het hoogste niveau in Nederland”

  HCAW, voluit: Honk- en Softbalclub "Allen Weerbaar”, uit Bussum (Gemeente Gooise Meren) is een honk- en softbalvereniging die toonaangevend is in Nederland. Sinds 1967, tien jaar na de oprichting van de vereniging, komt het eerste honkbalteam van HCAW nagenoeg onafgebroken uit op het hoogste niveau van Nederland. Driemaal in de historie veroverde het eerste honkbalteam het landskampioenschap (1996, 1998 en 2022) en in 2000 werd de Europacup voor Bekerwinnaars gewonnen. Ook het eerste damessoftbalteam van HCAW heeft jarenlang meegedraaid in de top van Nederland. In totaal werd door het eerste damesteam negen keer het landskampioenschap en zeven keer de Europacup-I gewonnen.

  Met een groot aantal (jeugd)leden heeft HCAW als vereniging een belangrijke sociale functie in de samenleving, zowel lokaal in de Gemeente Gooise Meren (waar Bussum onder valt) als in de regio Midden-Nederland.

  Ga voor meer naar onze website.

  Roster (via WBSC)

  Partners

  Sponsers

  BECC Organisations

  HCAWPiratesKNBSBWBSC

  Nieuws

  Nieuwsbrief
  Nieuws
  Downloads

  Partners

  WBSC europe
  KNBSB
  Topsport Amsterdam
  Privacy Policy
  Copyright ©ECC 2023 BLUECREATION
  chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram