Bonn Capitals (Duitsland)
  “Onze ambities voor ECC 2023 zijn hoog”

  De Bonn Capitals honkbal- en softbalclub is opgericht in 1989 en speelt nu al bijna 30 jaar in de hoogste Duitse klasse, de Bundesliga. De club telt 400 leden en biedt honk- en softbal voor 11 verschillende teams, van tee-ball tot veteranen. Na vele kampioenschappen in jeugd- en juniorencompetities wonnen de Capitals hun eerste Duitse seniorenkampioenschap met hun Bundesliga-team in 2018 en deden dat afgelopen jaar, 2022, nogmaals. We zijn dus de regerend kampioen van de Bundesliga en ons doel voor dit jaar is precies hetzelfde, dus de titel verdedigen.

  Onze ambities voor de Champions Cup zijn ook hoog. Na een tweede en een derde plaats in de afgelopen twee jaar wil het team opnieuw de finale bereiken. Maar we weten dat de competitie sterk is en dat in honkbal, als game-of-inches, van alles kan gebeuren. De nieuwe hoofdcoach (spelend coach) Wilson Lee en zijn coaching staf komen goed voorbereid naar het toernooi.

  Ga voor meer naar onze website.

  Roster (via WBSC)

  Partners

  Sponsers

  BECC Organisations

  HCAWPiratesKNBSBWBSC

  Nieuws

  Nieuwsbrief
  Nieuws
  Downloads

  Partners

  WBSC europe
  KNBSB
  Topsport Amsterdam
  Privacy Policy
  Copyright ©ECC 2023 BLUECREATION
  chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram