Koop nu je tickets

Vanaf € 9,20
Bestel tickets

Bluecreation.eu hun eerste HOMERUN

met de website ECC2023.eu heeft Daniel Blok en zijn team Bluecreation.eu hun eerste HOMERUN geslagen in aanloop naar The Baseball European Champions Cup 2023 (redactie)

In gesprek met de sympathieke Daniel Blok,ondernemer pur sang die gaat voor 125%.

In Weesp vertelden Frank Mooijman en Richard Tuhumury dat HCAW de opdracht kreeg van WBSC om in Nederland de Baseball European Champions Cup 2023 te organiseren. Samen met de Amsterdam Pirates wilde HCAW Bussum dit toernooi gaan realiseren dat plaats zou vinden vanaf 6 juni tot 11 juni as.  Dit eerste gesprek vond plaats medio maart 2023 en er werd nog naarstig gezocht naar partners en sponsoren voor de financiering van het toernooi. Ons gesprek ging over de bouw van een website als centrale en enige plek voor informatie, communicatie en marketing. Het werd mij snel duidelijk dat er nog heel veel moest gebeuren voordat een toernooi van deze omvang kon beginnen. De organisatie was net gestart en het was nog onduidelijk wanneer en hoe groot het budget zou zijn dat ter beschikking kwam voor de website. En de tijd drong!

Gelukkig heb ik vaker met dit soort situaties moeten dealen. Als ondernemer/eigenaar van verschillende bedrijven zoek ik altijd waar de mogelijkheden liggen om een klant te helpen!

Bijvoorbeeld, tijdens de Coronaperiode hebben we succesvol binnen 48 uur een (internationale)teststraat in Utrecht en Schiphol neergezet.Daarmee hebben we mensen in het binnen- en buitenland snel kunnen helpen. De situatie van de samenwerkende organisatie HCAW Bussum en Amsterdam Pirates zou je ermee kunnen vergelijken.

Tijdens dit gesprek in Weesp besloot ikonmiddellijk om in eigen beheer de website te bouwen, te beheren en te hosten. Het is duidelijk dat de honkbalsport en het Europese toernooi een vliegende start nodig hebben. Ondanks dat mijn team en ik genoeg projecten hebben zijn we direct aan de slag gegaan om de BECC-website z.s.m. online te zetten. Gewoon gedaan en ook niet nagedacht over de vraag ‘what’s in for us…’

In nauwe samenwerking met de leden van het marketingcommunicatieteam ging de website ECC2023.eu/nl (1e versie) in april jl. online. Maar nog dagelijks zijn we samen bezig met het finetunen van de website. En dat blijft zo gedurende de aanstaande toernooidagen in juni.

Zakendoen, doe ik altijd eerst op gevoel en daarna komt het geld wel. Het gaat erom dat we elkaar begrijpen, respecteren en ervoor willen gaan! Wat ik doe moet ik ook voor mezelf kunnenverantwoorden. Hiervoor heb ik geen uitputtende argumentatie nodig of veel bedenktijd. Binnen een seconde neem ik een besluit als ik kansen zie, kansen kan creëren en of aanvoel dat mensen of organisaties het hard nodig hebben. Als een besluit eenmaal is genomen dan gaan mijn collega’s en ik voor 125% het traject in en blijven we doorgaan totdat een project helemaal af is. Met deze aanpak maken we dan ook geen onderscheid tussen commerciële projecten en projecten waar we geen cent aan verdienen.

En deze 125% opstelling verwachten we ook van al onze klanten omdat het uiteindelijk gaat om de kwaliteit van het eindresultaat. Als uitvoerende ondernemer word je daar ook altijd op afgerekend!

Daniel Blok: directeur /eigenaar

blue bloq bv

bluecreation.eu

internetinbeeld

ECC2023.eu/nl

Publicaties/links

NPO 1 Radio-Interview

- https://www.nporadio1.nl/fragmenten/geld-of-je-leven/d8e7af7b-5984-4eb4-b0e8-5b43c6f876d5/2022-03-21-de-opkomst-en-ondergang-van-de-corona-industrie

RTL Nieuws

- Wildgroei aan commerciële teststraten
- Testenvoorjereis.nl:  ik wacht al vier dagen op m’n uitslag

BECC Organisations

HCAWPiratesKNBSBWBSC

Nieuws

Nieuwsbrief
Nieuws
Downloads

Partners

WBSC europe
KNBSB
Topsport Amsterdam
Privacy Policy
Copyright ©ECC 2023 BLUECREATION
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram