Arrows Ostrava (Tsjechië)

  Clubgeschiedenis
  Arrows Ostrava is opgericht in de herfst van1995. De wortels van de club gaan ver terug in de geschiedenis tot rond 1971, toen een groep jonge mensen begon met softbal spelen. De club is enkele keren van naam veranderd en kreeg in 1955 de naam SKSB Arrows Ostrava. In 2022, werd ‘SKSB’ (‘SCSB’ in het Engels, wat stond voor ‘Sports Club of Softball and Baseball’) uit de naam geschrapt. In de moderne geschiedenis ligt de primaire focus van de club bij het opbouwen van een spelersbasis en faciliteiten. Het mannen A-team is de laatste jaren regelmatig aan de top van de ranglijst geëindigd met de eerste drie nationale kampioenstitels in 2018, 2019 en 2021.

  Ambities voor 2023
  Net als in de voorafgaande jaren, nemen we deel aan de Baseball European Champions Cup. De Champions Cup is een toernooi vol kwaliteitswedstrijden, niet alleen voor de spelers maar ook voor de fans. Elk jaar dat we kunnen deelnemen aan dit toernooi benutten we deze kwaliteitswedstrijden om waardevolle ervaring op te doen die we kunnen gebruiken in onze Tsjechische Extraleague.

  Resultaten vorige Champions Cups
  2022: 5e plaats
  2021: 6e plaats
  2019: 7e plaats

  Ga voor meer naar onze website (in Tsjechisch).

  Roster (via WBSC)

  Partners

  Sponsers

  BECC Organisations

  HCAWPiratesKNBSBWBSC

  Nieuws

  Nieuwsbrief
  Nieuws
  Downloads

  Partners

  WBSC europe
  KNBSB
  Topsport Amsterdam
  Privacy Policy
  Copyright ©ECC 2023 BLUECREATION
  chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram